Hur vi jobbar med interima tillsättningar

Vi kombinerar personligt hantverk och datadrivet arbetssätt i våra matchningar. På så sätt gör vi det enkelt för kunder och konsulter att fatta bästa möjliga beslut i val av uppdrag och person. Vi förstår att valet av rätt konsult, samt rätt uppdrag är avgörande för att uppnå framgång. Genom att integrera dessa två aspekter gör vi det enkelt för både våra kunder och konsulter att fatta de bästa möjliga besluten.

Vi på Capacify lyssnar aktivt, ställer relevanta frågor och analyserar noggrant den specifika situationen. Genom att skapa en stark relation med våra kunder kan vi skapa en djup förståelse för krav och mål.

Interimsroller vi ofta hjälper till med:

  • CFO och andra chefer inom ekonomi, samt linjekonsulter och experter
  • HR Directors/Managers och HR Business Partners
  • CEO och COO och andra linjechefer
  • Kommunikation, Marknad- och Säljchefer
  • Data analysts och Projekt- och Programledare

Vi på Capacify arbetar med kvalificerade interima tillsättningar av konsulter för roller inom ekonomi & finans, HR, marknad, kommunikation & sälj, data analytics, projekt- och programledning, samt generell management. Vår erfarenhet är att kombinationen av trovärdiga data, kompetensförståelse samt goda relationer med både kunder och konsulter är nyckeln till bästa möjliga leverans och upplevelse för alla parter.

Vi erbjuder hjälp med interimslösningar och konsulter primärt inom Sverige, men tar oss även an internationella uppdrag. Vi tycker inte att den geografiska placeringen ska vara ett hinder för en lyckad tillsättning av ett interimsuppdrag.

Process

Rätt konsult för rätt uppdrag och kultur

Det är många saker att tänka på vid tillsättning av en interimskonsult. Processen liknar ofta en permanent rekrytering, men med skillnaden att det ofta är betydligt mer bråttom. I dessa lägen vet vi på Capacify vad som krävs i form av snabba processer, men utan att tumma på kvalitén.

I en onlineundersökning som vi genomförde 2020 kunde vi se att 54% av deltagarna upplevde att det är vanligt att processen går snabbt vid interimslösningar – från behov till tillsättning på mindre än två veckor. De korta ledtiderna ställer extra höga krav på verifiering av konsulternas kunskaper.

Vi vill inte bara hitta bästa möjliga match som har verifierad kompetens, utan vi vill även säkerställa att personen har rätt inställning, egenskaper och potential för att snabbt kunna komma in i verksamheten när det behövs. Därmed är det en självklarhet för oss att arbeta med både hårda som mjuka färdigheter och kompetenser såväl som värderingar och personlighet.

Om du vill ha hjälp är vi redo!

Precis som vanligt finns vi här när du letar efter din nästa interimskonsult . Hör av dig!

Läs fler artiklar

Kontakta oss

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
Läs mer
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Linda Ribbing