Konsultreferenser

Lär känna oss genom våra konsulter

Utan våra konsulter vore vi ingenting. Vi är väldigt stolta och glada över vårt nätverk och de konsulter vi samarbetar med idag– och ännu gladare när de vill fortsätta arbeta med oss i partnerskap över tid. Vi har frågat våra konsulter hur de upplever att samarbetet med Oss på Capacify är, samt vad som är utmärkande med just Capacify.

Vi värdesätter långa och förtroendefulla konsultrelationer. Vi har ett idag ett brett nätverk och strävar efter långsiktiga samarbeten med dig som interimskonsult och kund.

En framgångsfaktor är att arbeta i långsiktigt partnerskap där vi kan lära känna varandra över tid. På så sätt blir vi en rådgivande partner som kan utmana, skapa högre värde, samt öka transparensen både för dig som kund och konsult.

David, Interim Business Controller svarade på frågan om vad som är utmärkande med just Capacify:

”De är otroligt proffsiga. Enkla och lätta att jobba med. De sticker inte ut genom att vara störst, utan för att de är proffsigare än konkurrenterna – i hur snabbt de jobbar i dialogerna med både mig och kunderna, och hur grundliga analyser de gör av konsulterna. Det märks att kunder som jobbar mycket med Capacify är nöjda med den höga kvaliteten på konsulterna -det är väldigt ovanligt. Inte sällan förekommer annars irritation över konsultleveransen, över att man bara brytt sig om att få dit en konsult snabbt.  

Alla bolag som jag har varit på och som anlitar Capacify har lovordat företaget. Det är inget jag bara säger, utan det är verkligen så. Kunderna är nöjda över att Capacify håller vad de lovar. Effekten för mig som konsult är att jag får ett högre anseende redan från början, jämfört med om jag kommer från ett bolag som har levererat nio dåliga konsulter innan.”

David, Business Controller

Vi frågade Jörgen- Interim CFO, om hur det är att arbeta med Capacify:

”Smidigt! Jag är van vid en rak och snabb kommunikation. Det går snabbt.”

Jörgen tycker att det som utmärker Capacify är att man använder en kompetensprofil vid tillsättning av roller.

"Det bidrar till att det blir rätt kompetens till rätt roll, vilket har ett stort värde både för verksamheten och för mig som konsult. Som ekonom finns det ju en standardkompetens som man behöver uppfylla, men utöver det så ska man ju passa in i organisationen också. Jag är inte det bästa CFO-alternativet för alla organisationer. Varje konsult har ju sin personlighet. Jag ser vad uppdragsgivaren prioriterar i rollen, och kan avgöra om det låter som att det blir ett stimulerande uppdrag för mig – samtidigt som uppdragsgivaren ser var jag ligger kompetensmässigt.”

Jörgen, CFO

Paul är interim group business controller. Vi har frågat Paul hur det är att samarbeta med Capacify?

”Proffsigt, smidigt, och personligt. Proffsigheten kommer till uttryck både mot mig som konsult och mot kund. De är bra på att återkoppla och ha dialog under processens gång, oavsett hur utfallet blir. De är ärliga, och de står på sig mot kunden när det behövs, tar den dialogen. Det är ovanligt. Smidigheten handlar om att de är  lätta att samarbeta med, inte fyrkantiga i sitt sätt. Det personliga kommer fram i att de vill träffas, och de minns sedan vad jag berättat nästa gång vi ses, och vi kan även komma in på privata saker, vilket gör att relationen utvecklas."

Vad tycker du är utmärkande med just Capacify?

"Det jag märkte jag när jag träffade Christoffer är att han inte tummar på kvalitet. Det läser man ofta på konsultbolagens hemsidor, men jag har sett det i verkligheten. Både mot konsulterna och kunderna håller man en otroligt hög kvalitetsnivå.”

Paul, interim group business controller

Lina som är interim CEO berättar om vad hon tycker är unikt med Capacify:

"Alla är väldigt professionella, och samtidigt väldigt varma, mjuka. Och jag känner ett engagemang och att de investerat tid i att lära känna mig.  Det känns som de har en väldigt tydlig bild av vem jag är, och därför kan ge en bra rekommendation, och förmedla mig som person. Det känns också som att kan selektera vilka uppdrag jag inte alls passar för. De lyckas matchar rätt konsult till rätt uppdrag för att de har tagit sig tid att lära känna konsulten. De kan ge individanpassad hjälp åt båda håll.”

-Lina, CEO

Om du vill ha hjälp är vi redo!

Precis som vanligt finns vi här när du letar efter din nästa interimskonsult . Hör av dig!

Läs fler artiklar

Kontakta oss

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
Läs mer
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Linda Ribbing