Vi hjälper dig att hitta din nästa interimskonsult.

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med dig som interimskonsult och kund. På så sätt hittar vi snabbt rätt person till varje nytt uppdrag. Redan i samband med att behovet uppstår så har vi en idé om vilka konsulter som kan matcha behovet. Vi säkerställer att konsulten har de kunskaper och egenskaper som krävs för att snabbt sätta sig in i uppdraget och komma igång snabbt.

Vi hjälper er med interimskonsulter framför allt i Sverige, men tar oss även an internationella uppdrag. För oss är den geografiska placeringen inget ett hinder för en lyckad tillsättning.

Prata med oss om just dina behov

Ett långsiktigt partnerskap

Vi arbetar inom många områden men vårt nätverk och främsta styrka är interimskonsulter, projekt och programledare samt specialister inom:

Ekonomi och finans

General Management (CEO, COO, Business manager)

Marknad, sälj och kommunikation

HR och förändringsledning

Data analytics

Varför Capacify?

”Stor lyhördhet och förståelse för verksamhetens behov. Olika diskussioner har fungerat bra, tillmötesgående och långsiktig dialog. Snabbheten i processerna.”

Mattias Brodin, CFO, Catella

”Jag har jobbat med Capacify under flera år eftersom de har konsulter som kan matcha våra höga krav på både professionella och sociala förmågor. Med hjälp av Capacify har jag tillgång till ett brett nätverk och kan hitta den bästa konsulten för uppdraget.”

Åsa Lindfors , Ekonomichef, Vasakronan

I vårt nätverk finns:

 1. CFO och andra chefer inom ekonomi, samt linjekonsulter och experter
 2. HR Directors/ HR Managers och HR Business Partners
 3. CEO och COO
 4. Kommunikation, Marknad- och Säljchefer
 5. Data Analysts och Projekt- och Programledare

Exempel på roller:

 1. Interim HR chef
 2. Interimschef
 3. Interim CFO
 4. Interim VD
 5. Interim konsult
 6. Interim manager
 7. Interim projekt- och programledare
 8. Interim CTO
 9. Interim inköpschef

Hur lyckas vi?

Under de senaste 15 åren har vi arbetat med Interimsrekrytering och följt utvecklingen av marknaden. Vi ser fortfarande många interimsbolag som tummar på kvalitén genom att bara förmedla CV:n och fokusera på volym, snarare än träffsäkerheten i matchningarna. Här vill vi vara en motreaktion genom att alltid ta oss tid att förstå både dig som kund och konsult, vilka behov och ambitioner ni har samt hur ni vill göra skillnad både smått och stort.

En framgångsfaktor är att arbeta i långsiktigt partnerskap där vi kan lära känna varandra över tid. På så sätt blir vi en rådgivande partner som kan utmana, skapa högre värde, samt öka transparensen både för dig som kund och konsult.