Ett interimsföretag

Capacify startades ur idén att interim management kan göras bättre, genom att skapa ömsesidig nytta för kunder och interimskonsulter. Våra tre grundare var övertygade om att detta uppnås genom att fokusera på professionalism, enkelhet, transparens och teknisk excellens. Idag vet vi att deras övertygelse stämde. Vi har förmånen att få fortsätta hjälpa både kunder och konsulter bli framgångsrika i sina uppdrag genom kvalitativa matchningar.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö, hör av er till oss så bokar vi in ett möte!

340
Tillsättningar sedan start

Din parer för interimskonsulter

Vi på Capacify motiveras av långsiktiga och starka relationer till våra kunder och konsulter, och inte minst till varandra.
Vi är ett tight och kompetent team där transparens, professionalism och en stor dos ödmjukhet bidrar till vår vinnande dynamik. Tillsammans med våra kunder och konsulter skapar vi företaget vi älskar att arbeta på.

Liza Tegman
Client Success Partner
Markus Sundell
Regional Manager South
Mattias Ribbing
Client Success Partner
Sara Ronström
Talent Acquisition Partner (föräldraledig)
Filip Carlström
Talent Acquisition Partner
Elin Lindberg
Talent Acquisition Partner

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Varför ta hjälp av oss?

Kvalité - inte bara hastighet

Kvalité genomsyrar allt vi gör. För oss är det en viktig hörnsten i vårt mindset såväl som i våra processer. Hastigheten är viktig, men inte på bekostnad av resultatet.

Datadrivet

Vi kombinerar personligt hantverk och ett datadrivet arbetssätt i våra matchningar. På så sätt gör vi det enkelt för kunder och konsulter att fatta bästa möjliga beslut i val av uppdrag och person.

Dedikerat team

Dedikerat team
Vi har gedigen och bred kunskap från många konsultuppdrag och branscher. Vi jobbar alltid i team för att säkerställa stabilitet, spetskompetens och nya perspektiv.