Ett interimsföretag i Stockholm

Capacify startades ur idén att interim management kan göras bättre, genom att skapa ömsesidig nytta för kunder och interimskonsulter. Våra tre grundare var övertygade om att detta uppnås genom att fokusera på professionalism, enkelhet, transparens och teknisk excellens. Idag vet vi att deras övertygelse stämde. Vi har förmånen att få fortsätta hjälpa både kunder och konsulter bli framgångsrika i sina uppdrag genom kvalitativa matchningar.

245
Tillsättningar sedan start

Din partner för interimskonsulter

Vi på Capacify motiveras av långsiktiga och starka relationer till våra kunder och konsulter, och inte minst till varandra.
Vi är ett tight och kompetent team där transparens, professionalism och en stor dos ödmjukhet bidrar till vår vinnande dynamik. Tillsammans med våra kunder och konsulter skapar vi företaget vi älskar att arbeta på.

Liza Tegman
Client Success Partner
Markus Sundell
Client Success Partner
Filip Carlström
Talent Acquisition Partner
Sara Ronström
Talent Acquisition Partner
Elin Lindberg
Talent Acquisition Partner
Louise Hemvik
Growth Marketing Manager

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Varför ta hjälp av oss?

Kvalité

Kvalité genomsyrar allt vi gör. För oss är det ett mindset som vi letar efter både hos konsulterna vi vill samarbeta med och hos alla medarbetare på Capacify.

Datadrivet

Vi kombinerar personligt hantverk och ett datadrivet arbetssätt i våra matchningar. På så sätt gör vi det enkelt för kunder och konsulter att fatta bästa möjliga beslut i val av uppdrag och person.

Dedikerat team

Vi har en gedigen erfarenhet och kompetens inhouse som skiljer sig från andra interimsföretag. Vi skräddarsyr ett team runt dig som kund och konsult och arbetar både nationellt och internationellt.