Vi vill ge dig som interimskonsult möjlighet att tjäna lite extra och samtidigt ge tillbaka.

Capacify Partner Program


När du som konsult tipsar oss om ett uppdrag som leder till tillsättning ger vi dig dessutom 4 % av ordervärdet under de första 6 månaderna, ett uppdrag på 1.5 msek ger 60.000 sek. Detta gäller endast möjligheter som Capacify inte hade fått, utan din hjälp. På så sätt vill vi åstadkomma en win win där vi tillsammans hjälps åt.

När du rekommenderar oss för ett uppdrag är vi också måna om att du ska känna dig trygg med leveransen och därför bollar vi gärna de tilltänkta konsulterna med dig, innan de presenteras för kunden och det aktuella uppdraget.

Capacify Sponsor Program


Capacify är stolta över att vara en sponsor av kvinnliga idrottare. Vi tror starkt på att stödja kvinnor inom idrotten eftersom det är en arena där kvinnor historiskt sett har kämpat för att få samma erkännande och stöd som män. Genom att sponsra kvinnliga idrottare vill vi öka medvetenheten om kvinnors idrott och uppmuntra fler kvinnor att våga satsa på idrott och tro på sig själva.

Vi vet att kvinnor ofta står inför särskilda utmaningar när det gäller att utöva idrott, inklusive bristande finansiering och begränsade möjligheter att träna och tävla på hög nivå. När vi stödjer kvinnliga idrottare hoppas vi kunna hjälpa till och stärka kvinnor som vill ta sin idrott till nästa nivå. 2023 är vi stolta över att ha ett pågående samarbete med Ida Hellström, professionell skicross-åkare.

Vi önskar att vårt sponsorprogram kan fortsätta att inspirera andra kvinnor att ta steget och satsa på idrott. Vi tror att kvinnor kan göra fantastiska saker inom idrotten och vi vill hjälpa till att skapa en värld där kvinnor och män ges samma möjligheter att lyckas. Vi hoppas kunna bidra till att uppnå detta mål och främja jämställdhet inom idrotten.

Läs mer om Ida här.

KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Yvonne Ericsson

Läs mer