Vi hittar ditt nästa interimsuppdrag

Är du en erfaren konsult som söker ditt nästa interimsuppdrag?

Vi vill lära känna dig och på så sätt kunna erbjuda träffsäkra uppdrag över tid. Vi skapar bäst förutsättningar att lyckas med vårt arbete när dina erfarenheter och önskemål linjerar med våra kunders behov och därför fokuserar vi på kvalité i allt det vi gör.

Prata med oss om dina önskemål

Kontakta oss

Aktuella interimsuppdrag

Interim Koncernredovisare till spännande bolag

SAP Konsult

Financial Controller

Till vår kund söker vi på Capacify nu efter en erfaren Financial Controller för ett 7 månader långt konsultuppdrag. Vi letar efter en driven och flexibel lagspelare

Läs mer

CFO

Till vår internationella kund som är ledande inom sin bransch söker vi på Capacify just nu efter en Interim CFO.Vi söker dig med en bred och lång erfarenhet inom fi

Läs mer

Koncernredovisningschef

Vi söker en erfaren koncernredovisningschef för ett 6- 8 månader långt konsultuppdrag. I rollen kommer du att ha systemansvar för aaro och rapporteringen.

Läs mer

Redovisningsstark Ekonomichef

Vi på Capacify söker just nu efter en redovisningsstark ekonomichef för ett konsultuppdrag med start under maj. Vi letar efter en konsult med bred erfarenhet ino...

Läs mer

Skicka in en spontanansökan så kontaktar vi dig när det är dags

Är du på jakt efter ditt nästa interimsuppdrag, eller avslutar du inom kort ditt nuvarande uppdrag? Vi har ibland uppdrag som inte annonseras. Genom att registrera dina kompetenser i vår plattform och hålla oss uppdaterade om din tillgänglighet ökar dina möjligheter att just du blir den interimskonsult vi återkopplar till när vi har en skarp förfrågan.

Varför Capacify?

”Stor lyhördhet och förståelse för verksamhetens behov. Olika diskussioner har fungerat bra, tillmötesgående och långsiktig dialog. Snabbheten i processerna.”

Mattias Brodin, CFO, Catella

”Jag har jobbat med Capacify under flera år eftersom de har konsulter som kan matcha våra höga krav på både professionella och sociala förmågor. Med hjälp av Capacify har jag tillgång till ett brett nätverk och kan hitta den bästa konsulten för uppdraget.”

Åsa Lindfors, Ekonomichef , Vasakronan

Vårt team

Mattias Ribbing

Client Success Partner
Läs mer

Filip Carlström

Talent Acquisition Partner
Läs mer

Elin Lindberg

Talent Acquisition Partner
Läs mer

Läs om hur du kan få en kick back på våra uppdrag.