Vilken interimskonsult passar ert behov bäst?

Vi prioriterar kombinationen av trovärdiga data och kompetensförståelse. Vår erfarenhet är att nyckeln till bästa möjliga leverans och upplevelse för alla parter sker genom att skapa goda relationer med både kunder och interimskonsulter.

Den vanligaste anledningen till att ta in en interimskonsult är att det uppstår brist på kompetens eller resurs. Vid denna situation är det viktigt att ni analyserar situationen och kommer fram till vad syftet är med att ta in er framtida interimskonsult. 

För att uppnå bästa resultat när ni tar in en konsult är det betydelsefullt att förstå vilken typ av konsult ni behöver för att nå era mål.

Behöver ni en person som förvaltar, håller ställningarna och levererar arbete som planerat. Går kollegan på föräldraledighet? Eller är ni kanske i behov utav en interimskonsult som inte bara levererar, utan även excellerar och utvecklar rollen / organisationen?

Ibland behövs mer än så för att nå målen, då behövs det en interimskonsult med spetskompetens som kommer utifrån med nya ögon och perspektiv som kan ta organisationen till nya höjder. 

Läs fler artiklar

Kontakta oss

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
Läs mer
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Mattias Ribbing