24 Oktober

Interimskonsulter inom Energi och Hållbarhet

Rätt konsulter till energibolag

Den senaste tidens energikris talar tydligt: Det behövs en förändring i vår energianvändning och en ökad etablering av nya energislag. Detta innebär affärsutveckling och förändringsarbeten på våra stora befintliga energibolag, men också möjligheter för många nya entreprenörer och affärsidéer att etablera sig.

Vi på Capacify har tillsammans med vårt systerbolag Capasearch stöttat flera energibolag med interimskonsulter och nyckelrekryteringar för tillväxt och förändring, inte minst Solkompaniet där vi har fått hjälpa bolaget att etablera nya affärsområden, både med permanenta rekryteringar och med interimslösningar.  Genom vår förståelse för SaaS- och techbolag har vi också ett stort fokus på att hjälpa scale-ups inom energibranschen att hitta rätt talang för sin snabba tillväxt.

"Rätt konsult kan göra stor skillnad. Genom att hitta rätt person med rätt kompetens och drivkraft, bidrar vi också till en hållbar framtid."

När ni behöver hitta en interimskonsult eller specialist omedelbart.

En utmaning som många energibolag står inför är att hitta kompetens till helt nya affärer med kort varsel. När det kommer till interimstillsättningar så innebär det att hitta konsulter som har en nyckelkompetens som kommer vara avgörande för framgång. Genom vårt arbete med dessa bolag vet vi var talangen och kompetensen finns – vi erbjuder därför en genväg till att lyckas attrahera rätt personer.

Vår expertis inom Energi och hållbarhet

Marcus Sundell (markus.sundell@capacify.se) och Christoffer Schnakenberg (christoffer.schnakenberg@capacify.se) har genom sin erfarenhet av att ha tillsatt konsulter inom detta område, utvecklat en förståelse och kompetens i denna sektor.

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med dig som interimskonsult och kund. På så sätt hittar vi snabbt rätt person till varje nytt uppdrag. Redan i samband med att behovet uppstår så har vi en idé om vilka konsulter som kan matcha behovet. Vi säkerställer att konsulten har de kunskaper och egenskaper som krävs för att snabbt sätta sig in i uppdraget och komma igång snabbt.Vi hjälper er med interimskonsulter framför allt i Sverige, men tar oss även an internationella uppdrag. För oss är den geografiska placeringen inget ett hinder för en lyckad tillsättning.

Vi är din partner idag och över tid

Vi erbjuder hjälp med interimskonsulter inom Sverige, men tar oss även an internationella uppdrag. Den geografiska placeringen ska inte vara ett hinder för en lyckad tillsättning av ett interimsuppdrag.

Hur lyckas vi?

Under de senaste 15 åren har vi arbetat med Interimsrekrytering och följt utvecklingen av marknaden. Vi ser fortfarande många interimsbolag som tummar på kvalitén genom att bara förmedla CV:n och fokusera på volym, snarare än träffsäkerheten i matchningarna. Här vill vi vara en motreaktion genom att alltid ta oss tid att förstå både dig som kund och konsult, vilka behov och ambitioner ni har samt hur ni vill göra skillnad både smått och stort.

En framgångsfaktor är att arbeta i långsiktigt partnerskap där vi kan lära känna varandra över tid. På så sätt blir vi en rådgivande partner som kan utmana, skapa högre värde, samt öka transparensen både för dig som kund och konsult.

Om du vill ha hjälp är vi redo!

Precis som vanligt finns vi här när du letar efter din nästa interimskonsult . Hör av dig!

Läs fler artiklar

Kontakta oss

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
Läs mer
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Tony Nääs